Om mig

Ebba af Uhr   Holistisk livscoach, healer & andlig vägledare

Jag är diplomerad holistisk livscoach, Reiki healer enligt Usui Holy Fire II och andlig vägledare. Min egna spirituella resa började för flera år sedan och jag har sedan dess jobbat både själv och tillsammans med andra inom holistisk hälsa och personlig utveckling. Med erfarenhet, utbildning och ett inre arbete har jag utvecklat en stark intuition. Idag lever jag mitt liv inifrån och ut istället för utifrån och in. Jag väljer att leva på mina villkor istället för att göra mina val utifrån de normer som gör sig påminda runt omkring oss. Detta arbete tar tid och sker stegvis men det är något av det bästa jag kan ge både mig själv och andra.

Alla delar är lika viktiga när vi jobbar med människor inom välmående, personlig utveckling och spirituell utveckling. Mitt sätt att möta och arbeta med människor är konkret, inkännande och hjärtligt. Att lyssna och se till hela människan – intellekt, ord, kropp, intuition, känsla och själ.

Idag erbjuder jag enskilda holistiskt intuitiva coachande samtal, Reiki healing och andlig vägledning. Jag erbjuder även retreats tillsammans med andra utövare  inom holistisk hälsa.

Jag erbjuder sessioner online, per telefon eller fysiskt möte i Huddinge eller Stockholm city

Vill du veta mer eller boka en tid kontakta mig här