Ord från klienter

Ebba som coach är oerhört närvarande och professionell. Genom våra samtal och övningar fick jag en tydligare bild av vad jag själv vill kopplat till såväl yrkesliv som privatliv, och framförallt balansen däremellan.Tack vare coachningen blev det också klarare för mig vilka steg jag konkret behöver ta för att komma vidare. Jag kan varmt rekommendera Ebba som coach.

Elin

Några coachande samtal som ledde till insikter och “aha”- upplevelser. Många knappar trycktes på och jag kände mig varsamt inlagd i en tumlare som roterade i hög hastighet. Nu kan jag se att blockeringar släppte. Jag känner mig lättare. Tacksam!

Linn

Ebba skapar en inkännande, varm och trygg atmosfär. Jag är oerhört tacksam för den återhämtning, insikt och kraft jag fick från våra samtal. 

Saga

Ebba är en behaglig person med mycket djup och insikt.

Erik